Team

Wie zijn wij

Wij werken al sinds 1979 in de verpakkingsindustrie voor de food en non-food sector. Onze ervaren medewerkers kennen als geen ander de verpakkingsindustrie, kennen de uitdagingen en valkuilen op het gebied van snelheid, kwaliteit, hygiëne en kostenreductie bij de productie van food en non-food producten. Met onze jarenlange kennis hebben wij voor bijna iedere uitdaging een passende oplossing.
Wij denken met u mee. Door “out of the box” te denken, zijn wij ervan overtuigd de perfecte partner te zijn om uw productie te optimaliseren en ondersteunen. Onze 24 uur’s service is optimaal: de servicemonteurs van Prins Verpakkingstechniek pakken direct ieder probleem aan en lossen het voor u op. Onze visie: denken in oplossingen. Hoe kan het rendement van uw productie nog efficiënter. Met andere woorden beter, sneller, innovatiever. Wij bij Prins Verpakkingstechniek worden graag uitgedaagd.

Maak kennis met ons team en daag ons uit!

Jan Strijbos

Sales manager

Geery Peters van Ton

Service manager

Theo Stokman

Financieel manager

Tias Bosch

Service-/ Project manager

Jan Roseboom

Service monteur

Dennie Weijman

Service monteur

Ariën Koopmans

Werktuigbouwkundig tekenaar

Ruud Hiemminga

Constructiebank werker

Andre Veenendaal

Constructiebank werker

Jeanniene van den Bos

Administratief medewerkster

Vacature: Servicemonteur

“Een boeiende job voor iemand die in oplossingen denkt en van een afwisselende baan houdt”.

Ben jij de servicemonteur die binnen onze platte organisatie zelfstandige service of periodiek onderhoud aan onze machines op locatie in het binnen- of buitenland uitvoert of machines in de werkplaats in Veenendaal reviseert?

Solliciteer direct