Verpakkingsmachines

Prins Verpakkingstechniek B.V. is mede-eigenaar van het Duitse Inno-Tech en verkoopt verticale vorm-, vul- en sluit machines als zodanig in de Benelux maar ook via partners wereldwijd. Met de verpakkingsmachines gebouwd door Inno-Tech kunnen wij u superieure, topkwaliteit PC-gestuurde vul en sluit machines leveren. De range van onze machines is dusdanig groot dat er voor nagenoeg elke toepassing een geschikte machine ingezet kan worden.

Voordelen van de verpakkingsmachines van Innotech:

De jarenlange ervaring van alle mensen binnen onze groep op hun specifieke vakgebied heeft geresulteerd in een brede range van topkwaliteit machines. Eén van de bijzondere kwaliteiten van Prins Verpakkingstechniek is de grootst mogelijke flexibiliteit waar het gaat om klantspecifiek bouwen en het continu innoveren van de verpakkingsmachines. Deze innovaties worden direct doorgevoerd waardoor elke klant te allen tijden de meest geschikte oplossing heeft. Dit maakt ons uniek en zorgt ervoor dat u altijd volgens de laatste innovaties te werk gaat.

De gehele verpakkingslijn

Een groot probleem wat vaak tot uiting komt nadat de machines zijn aangeschaft, is het op elkaar afstemmen van de verschillende componenten van een complete verpakkingslijn. Dit probleem kan voorkomen worden door één leverancier te kiezen voor een gehele productielijn. Prins Verpakkingstechniek kan deze leverancier zijn, omdat nagenoeg alle apparatuur in eigen beheer gebouwd wordt of door bewezen geschikte partners aangeleverd wordt. U als klant heeft slechts te maken met één firma waardoor meningsverschillen over de apparatuur uitgesloten zijn. Dit vergroot voor u het gemak en maakt de samenwerking optimaal.

De voordelen van één aanspreekpunt

Wanneer u werkt met slechts één aanspreekpunt zal dat u tijd en geld besparen. Daarnaast zorgt het ervoor dat alle verpakkingsmachines perfect op elkaar afgestemd zijn. Of het nu gaat om verpakkingsmachines, doypack machines, weegapparatuur, toe- en afvoersystemen, druk- en etiketteerapparatuur, data-management software, flow pack verpakkingen, verpakkingssystemen of elk soort randapparatuur, Prins Verpakkingstechniek levert, indien gewenst, productie klaar op.

Meer weten over de mogelijkheden van verpakkingsmachines bij Prins Verpakkingstechniek?

Neem contact op
Verpakkingssystemen