Reiskirchen

Inno-tech verticale verpakkingsmachine

Al sinds de oprichting is innovatief denken de “geest” van Inno-tech. Voor Inno-tech betekent stilstand achteruitgang. De machines weerspiegelen dan ook deze overtuiging. Met jarenlange ervaring en uitgebreide product expertise, ontwikkelt en produceert Inno-tech turnkey verpakkingssystemen volgens de wensen van de klant. Kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen, alsmede een degelijk ontwerp zijn garanties voor de kwaliteit en de beschikbaarheid van de producten.

Ontstaan van Inno-tech

In 1992 richtte Roland Klein samen met Rijk Prins de Inno-tech Verpackungsmaschinen Corporation op met 10 werknemers. Het bedrijf ontdekte de ideale accommodatie in Holzheim, vlak boven Frankfurt. De ruim gekozen locatie stelde Inno-tech in staat om, ondanks de continue groei van de firma, tot op de dag van vandaag alle producties succesvol in eigen huis door te voeren.

 

In het najaar van 1993 begon de interne bouw van formaatdelen, die voortdurend is uitgebreid volgens de specifieke vereisten van de klanten. Door industriële pc’s te voorzien van touchscreens hebben de Inno-tech verpakkingsmachines wereldwijd een respectabele marktpositie verworven.

 

Waarom Inno-tech de juiste keuze is

Dankzij de modulaire bouwwijze van de installaties, de innovatieve horizontale bek aandrijving en de microprocessor-besturing, hebben de verpakkingsmachines van Inno-tech hun plaats op de markt snel ingenomen. Tot op de dag van vandaag zijn de gebruiksvriendelijke toepassingen, de lage onderhoudskosten en de extreme gebruiksflexibiliteit representatief voor de machines uit de lijn van Inno-tech.

 

Tevens staat vanaf dag één klantenservice op de eerste plaats in de filosofie van Inno-tech. Decennia lang hebben dag-en-nacht beschikbaarheid, de snelle levering van reserveonderdelen, kundig advies, en after- sales ondersteuning bijgedragen aan het voortdurende succes. Meer dan 65 werknemers en meer dan 1.500 installaties wereldwijd zijn hiervan een overtuigend bewijs.

Download hier de brochure

Meer informatie aanvragen over Inno-tech machines

 

Meer weten over de mogelijkheden van verpakkingsmachines bij Prins Verpakkingstechniek?

Neem contact op