Reiskirchen

Inno-tech verticale verpakkingsmachine

Al sinds de oprichting van Inno-tech is innovatief denken de “geest” van ons bedrijf. Voor ons betekent stilstand dan ook achteruitgang. Onze machines weerspiegelen deze overtuiging.
Jarenlang heeft de REVO generatie ons overtuigende aanbod voor efficiënte, flexibele en modulaire verpakkingstechniek vertegenwoordigd.
Met jarenlange ervaring en uitgebreide productexpertise, ontwikkelen en produceren wij turnkey verpakkingssystemen volgens de wensen van de klant. Kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen, alsmede een degelijk ontwerp zijn garanties voor de kwaliteit en de beschikbaarheid van onze producten.

In 1992 richtte Roland Klein samen met Rijk Prins de Inno-tech Verpackungsmaschinen Corporation op met 10 werknemers. Het bedrijf ontdekte de ideale accommodatie in Holzheim, vlak boven Frankfurt.
De ruim gekozen locatie stelde ons in staat om, ondanks de continue groei van de firma, tot op de dag van vandaag alle producties succesvol in eigen huis door te voeren.
Reeds in de zomer van 1993 is een tweede type machine – de Inno-tech 2500 – aan ons assortiment toegevoegd. Deze machine werd vooral ontwikkeld voor hoge prestaties in een aantal kleine zak formaten. Door de jaren heen zijn er meer typen machines gevolgd, zodat tegenwoordig een groot bereik is omvat.
Dankzij de modulaire bouwwijze van de installaties, de innovatieve horizontale bek aandrijving en de microprocessor-besturing, hebben de verpakkingsmachines van Inno-tech hun plaats op de markt snel ingenomen.
Tot op de dag van vandaag zijn de gebruiksvriendelijke toepassingen, de lage onderhoudskosten en de extreme gebruiksflexibiliteit representatief voor de machines uit onze lijn.
In het najaar van 1993 begon de interne bouw van formaatdelen, die voortdurend is uitgebreid volgens de specifieke vereisten van onze klanten.
Door industriële pc’s te voorzien van touchscreens hebben de Inno-tech verpakkingsmachines wereldwijd een respectabele marktpositie verworven. De REVO serie is het gevolg van de evolutie van voorgaande modellen. De voordelen van elk type machine, werkend in intermitterende of in continu modus, zijn samengevat in de REVO serie. Deze serie wordt aangevuld met de horizontale HVM sealmachine die blokbodem zakken met verschillende sluitingen aan de bovenkant kan produceren.
Vanaf dag één staat klantenservice op de eerste plaats in onze filosofie. Decennia lang hebben dag-en-nacht beschikbaarheid, de snelle levering van reserveonderdelen, kundig advies, en after- sales ondersteuning bijgedragen aan het voortdurende succes. Meer dan 65 werknemers en meer dan 1.500 installaties wereldwijd zijn hiervan een overtuigend bewijs.