Een belangrijke partner van Prins Verpakkingstechniek is Inno-tech. De verpakkingsmachines die Prins Verpakkingstechniek levert, worden gemaakt door Inno-tech. Innovatieve oplossingen zijn het uitgangspunt. Zij leveren innovatieve zak verpakkingssystemen.

Verticale verpakkingsmachines

Een belangrijk product is de verticale verpakkingsmachine. Via hen biedt Prins Verpakkingstechniek verticale vorm-, vul- en sluitmachines aan. Zoals al eerder gezegd, zijn de verticale verpakkingsmachines van Inno-tech zeer innovatief. Dit is belangrijk in een wereld waarin flexibiliteit zo belangrijk is. Marketing die continu verandert, vraagt om flexibele verpakkingsmachines. Flexibiliteit is wat deze verticale verpakkingsmachines onderscheidend maakt.

Groot aanbod verpakkingsmachines

Inno-tech biedt een groot aanbod van verschillende verpakkingsmachines. Dankzij onze samenwerking kan Prins Verpakkingstechniek dan ook voor elke toepassing een geschikte verpakkingsmachine leveren.

 

Wat is Inno-tech?

Inno-tech is onze partner in verticale verpakkingsmachines. Het is een Duits bedrijf dat al sinds 1992 bestaat. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 65 werknemers en meer dan 1.500 installaties wereldwijd. Tot op de dag van vandaag wordt de productie van alle verpakkingsmachines intern doorgevoerd. Inno-tech is een prettige partner om mee samen te werken, omdat:

  • Ze gebruiksvriendelijke machines leveren
  • De verpakkingsmachines lage onderhoudskosten hebben
  • De verpakkingsmachines een enorme gebruiksflexibiliteit hebben

Zij zijn zeer innovatief met de REVO serie, welke zich in 3 categorieën onderscheiden. Dit zijn de REVO, REVO E en REVO S. Elk voor een andere toepassing.

REVO verpakkingsmachine

De REVO is een verpakkingsmachine voor veeleisende taken.

REVO S verpakkingsmachine

De REVO S verpakkingsmachine is bedoeld om te gebruiken bij constante hoge snelheden.

Tussen Prins Verpakkingstechniek en Inno-tech is een sterke samenwerking. Dit is voordelig voor u, omdat wij in staat zijn alle soorten verpakkingsmachines te leveren. Dit is mede dankzij onze partner Inno-tech. Prins verpakkingstechniek levert de gehele verpakkingslijn, zodat alles goed op elkaar afgestemd is en wij de beste kwaliteit kunnen leveren.

Heeft u vragen of wilt u een verpakkingsmachine afnemen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verpakkingssystemen