Flow pack machine verpakkingen

Flow pack machine is een verpakkingsvorm die wordt gebruikt voor verschillende producten. Een flow pack is een verpakking waarbij producten omwikkeld worden met folie die vervolgens wordt geseald. Een flow pack verpakking kan zuurstofarm worden verpakt. De producten worden onder een beschermende atmosfeer verpakt. Dit gebeurt in een flow wrapped verpakking. Flow pack machine verpakkingen worden toegepast op zowel food als non-food producten. Lees hieronder meer over de toepassing van flow pack, de voordelen ervan en de verschillende machines die Prins Verpakkingstechniek aanbiedt voor flow pack verpakkingen.

Toepassing van flow pack machine

Een flow pack verpakking wordt toegepast op verschillende soorten producten. Dit kunnen zowel food als non-food producten zijn. De producten kunnen met of zonder begassing worden verpakt. Flow pack verpakkingen zijn erg geschikt voor productiebedrijven of loonverpakkers.

De voordelen van flow pack machine

Er zitten verschillende voordelen aan een flow pack verpakking, zoals:

  • Flow pack verhoogt de houdbaarheid van producten.
  • Verschillende losse producten kunnen verpakt worden tot één product.
  • Flow pack verpakking zijn voor veel verschillende producten toepasbaar.

Dankzij bovenstaande voordelen is een flow pack verpakking zeer geschikt voor food producten, maar ook voor non-food producten kan een flow pack verpakking toegepast worden.

Flow pack machine

Bent u op zoek naar een flow pack machine voor het verpakken van uw food of non-food producten? Prins Verpakkingstechniek levert verschillende flow pack machines. Deze machines zijn elektronisch en eenvoudig te beheren. Dit maakt ze erg prettig in gebruik. Daarnaast is de flow pack machine een zeer veelzijdige verpakkingsmachine. Er zijn standaard mogelijkheden, maar Prins Verpakkingstechniek levert ook maatwerk. Wij leveren op zichzelf staande verpakkingsmachines, maar kunnen ook de gehele verpakkingslijn verzorgen.

Uw partner in verpakkingsmachines

Prins Verpakkingstechniek is uw partner op het gebied van allerhande verpakkingssystemen. Wij leveren verpakkingsmachines voor food en non-food. Daarnaast kunnen wij ook gehele verpakkingslijnen verzorgen, wat ons een veelzijdige partner maakt. Daarnaast kunt u van ons 24 uur per dag service verwachten, waarbij onze monteurs altijd snel ter plaatse zijn. Dit geldt zowel in de Benelux, als wereldwijd. Bent u benieuwd naar ons assortiment flow pack machines? Neem dan contact met ons op en kom eens bij ons langs.

Wilt u meer informatie over dit product? Neem contact met ons op!

Neem contact op
Verpakkingssystemen