De verpakkingsmachines van Prins Verpakkingstechniek zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Eén van deze toepassingen is de verticale doypack machine van Inno-Tech.

Wat is een doypack machine?

Deze machine vult doypacks. Dat is een stazak. Een doypack heeft een vouwbodem, waardoor ze mooi rechtop blijven staan. Prins Verpakkingstechniek levert de verticale machines, om de inhoud van de doy pack te vullen. Het voordeel van dit is dat ze een groot deel openlaten voor communicatie van de producent, omdat de zak rechtop staat. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar voor een relatief lage prijs.

Zo werkt een doypack machine

Deze machine werkt als volgt. Een verticale verpakkingsmachine van Prins Verpakkingstechniek zorgt ervoor dat een doypack wordt gevormd vanaf een rol folie, gevuld en vervolgens weer gesloten.

Toepassing op de machine

Deze machine kan worden gebruikt voor veel verschillende soorten producten. Dit gaat van food tot non-food producten. Een doypack is erg geschikt voor producten waarbij bewaring en presentatie erg belangrijk is. Daarnaast is ideaal in gebruik, omdat ze gemakkelijk te openen en hersluitbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat het product in de verpakking goed beschermd wordt.

Wilt u weten of deze machine voor u de juiste oplossing is? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen dankzij onze jarenlange ervaring een goed advies geven over deze doy packs.

Voordelen van een verticale doypack machine

Er zitten vele voordelen aan het gebruiken van een verticale  doypackmachine van Prins Verpakkingstechniek. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • De verpakkingsmachine zijn zeer flexibel in gebruik als het gaat om wisselen van producten.
  • De verpakkingsmachine heeft een hoge productiecapaciteit.
  • Er zijn weinig handmatige handelingen nodig om de machine om te stellen.
  • Folie van de rol is een stuk goedkoper dan premade zakken

Een doypackmachine van Prins Verpakkingstechniek

Bent u op zoek naar dit soort machines of een andere verpakkingsmachines? Neem dan contact op met Prins Verpakkingstechniek of bekijk onze nieuwe verpakkingsmachines. Ons doel is het leveren van een verpakkingssystemen die geheel naar uw wens is, dat maakt ons een partner voor uw gehele verpakkingslijn. Wij helpen u graag!

Meer informatie over de doypack machine?

Neem contact op
Verpakkingssystemen