Wij bouwen de machine afgestemd op uw product

Verpakkingsmachines

STORKSTRAAT 35
3905 KX Veenendaal

Een belangrijke partner van Prins Verpakkingstechniek is Inno-tech. De verpakkingsmachines die Prins Verpakkingstechniek leveren, worden gemaakt door onze partner Inno-tech. Prins is mede-eigenaar van Inno-tech. Innovatieve oplossingen zijn het uitgangspunt van Inno-tech. Inno-tech levert innovatieve zak verpakkingssystemen.

Verticale verpakkingsmachines van Inno-tech

Een belangrijk product van Inno-tech is de verticale verpakkingsmachine. Via Inno-tech biedt Prins Verpakkingstechniek verticale vorm-, vul- en sluitmachines aan. Zoals al eerder gezegd, zijn de verticale verpakkingsmachines van Inno-tech zeer innovatief. Dit is belangrijk in een wereld waarin flexibiliteit zo belangrijk is. Marketing die continu verandert, vraagt om flexibele verpakkingsmachines. Flexibiliteit is wat deze verticale verpakkingsmachines onderscheidend maakt.

Inno-tech biedt groot aanbod verpakkingsmachines

Inno-tech heeft een groot aanbod van verschillende verpakkingsmachines. Dankzij onze samenwerking kan Prins Verpakkingstechniek dan ook voor elke toepassing een geschikte machine leveren.

Wat is Inno-tech?

Inno-tech is onze partner in verticale verpakkingsmachines. Het is een duits bedrijf dat al sinds 1992 bestaat. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 65 werknemers en meer dan 1.500 installaties wereldwijd. Tot op de dag van vandaag wordt de productie van alle verpakkingsmachines intern doorgevoerd. Inno-tech is een prettige partner om mee samen te werken, omdat:

 

  • Ze gebruiksvriendelijke machines leveren

  • De verpakkingsmachines lage onderhoudskosten hebben

  • De verpakkingsmachines een enorme gebruiksflexibiliteit hebben

 

Inno-tech is zeer innovatief met haar REVO serie, welke zij in 3 categorieën onderscheiden. Dit zijn de REVO, REVO E en REVO S. Elk voor een andere toepassing. De REVO en REVO S worden hieronder toegelicht.

REVO

De REVO is een verpakkingsmachine voor veeleisende taken. De details van de verpakkingsmachine vindt u hieronder.

 

Inno-tech

REVO S

De REVO S verpakkingsmachine is bedoeld om te gebruiken bij constante hoge snelheden. Zie hieronder de details van deze verpakkingsmachine.

Inno-tech

Prins Verpakkingstechniek en Inno-tech

Tussen Prins Verpakkingstechniek en Inno-tech is een sterke samenwerking. Dit is voordelig voor u, omdat wij in staat zijn alle soorten verpakkingsmachines te leveren. Dit is mede dankzij onze partner Inno-tech. Prins verpakkingstechniek levert de gehele verpakkingslijn, zodat alles goed op elkaar afgestemd is en wij de beste kwaliteit kunnen leveren. Heeft u vragen of wilt u een verpakkingsmachine afnemen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

 
Prinsverpakkingen-zakvorm-1
Prinsverpakkingen-zakvorm-2
Prinsverpakkingen-zakvorm-3
Prinsverpakkingen-zakvorm-4
Prinsverpakkingen-zakvorm-5
Prinsverpakkingen-zakvorm-6
Prinsverpakkingen-zakvorm-7
Prinsverpakkingen-zakvorm-8
Website design: Designpro.nl | Optimized by: Z-IM.nl